Otet de trandafiri (250ml)

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 25,00 RON


Beneficiile intrebuintarii otetului de trandafiri sunt multiple. Folosirea lui are efect: astringent, antiinflamator, antimicotic, emolient, reglator al PH-ului pielii, cicatrizant, hidratant, febrifug, vitaminizant, detoxifiant, antiseptic, dezinfectant, regenerant. In ceea ce priveste problemele scalpului, utilizarea otetului de trandafiri ajuta la curatarea pielii de deseurile acumulate in urma folosirii indelungate a produselor speciale pentru par (sampoane, balsam, masti, tratamente). Echilibreaza PH-ul scalpului, avand rol de neutralizare a radicalilor liberi, elimina matreata si eczemele prin efectul antiseptic si emolient.

Otetul de trandafiri este des utilizat pentru proprietatea sa antibacteriana. Pentru stoparea proliferarii bacteriilor scalpului, se dilueaza o lingura de otet de trandafiri intr-un litru de apa si se clateste parul. Ar fi recomandat ca uscarea parului sa nu se realizeze cu feonul.Uleiurile volatile din compozitia otetului de trandafiri ajuta la instalarea starii de bine, caci au rolul de a determina accelerarea secretiei de endorfina si serotonina. Totodata, otetul de trandafiri este un bun remediu naturist in tratarea racelii, a nevralgiilor, a durerilor de cap, a inflamatiilor. In cosmetica, poate fi folosit ca tonic pentru tenul sensibil si cuperotic. El are darul de a revitaliza tenul, de a preveni imbatranirea cutanata, prin regenerare celulara si tratarea ridurilor.

Ingrediente: otet de mere, petale de trandafiri de damasc

Specificatii
Mod de ambalare Sticla de 250ml

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie