Informatii de livrare

Cum se livreaza produsele?

Dupa ce comanda este confirmata, toate produsele se ambaleaza cu grija si sunt preluate de curier, pentru a le duce la destinatia pe care ai indicat-o in comanda ta. Astfel produsele ajung la tine in cel mai scurt timp, fara ca tu sa faci drumuri suplimentare pentru a ridica coletul. Livrarea se face in siguranta, iar rambursul se achita curierului. Termenul de livrare este de 1-3 zile din momentul confirmarii comenzii.

Cat costa livrarea?

Livrarea produselor comandate se face prin curier, direct la adresa cumparatorului. Taxele de livrare sunt calculate automat atunci cand faci o comanda, in functie de mai multi factori, cum ar fi: greutate, valoare, etc. Pentru a putea vedea cat costa taxele de livrare pentru produsele comandate, trebuie sa simulezi o comanda (nu este necesar sa o finalizezi). Astfel vei stii cu precizie cat costa livrarea pentru produsele pe care vrei sa le comanzi.

Livrare in strainatate

Acum este mult mai usor sa comandati produsele noastre si din strainatate. Trebuie doar sa selectati tara unde vrei sa ajunga si in cateva zile vor fi direct acasa la dvs. Comanda minima trebuie sa fie de minim 200 ron, iar plata se va face in contul firmei imediat ce ati lansat comanda.