Cum se face


In mica noastra fabrica de dulceturi traditionale reusim sa facem produse cu gustul de altadata, datorita etapelor pe care le parcurgem, incepand de la culesul recoltei, continuand cu pregatirea pentru preparare, facutul focului, pana la etichetare si ambalare. Avem grija, inca de la culesul recoltei sa pastram intregi toate fructele sau legumele. Pentru asta le culegem cu grija, in ladite, pe fiecare in parte. Astfel, gustul produsului final va fi cel dorit cu adevarat si nu vor exista niciodata fructe sau legume alterate care sa faca mai apoi parte din produsele noastre.


De fiecare data, procesul de preparare este unul foarte atent pregatit, pentru ca absolut toate produsele noastre trebuie sa fie curatate corect, coapte sau fierte corespunzator. Nu exista produse alterate care sa fie incluse in procesul de pregatire pentru conservare. Procesul de pregatire va fi intodeauna acelasi, indiferent de ziua sau numarul lotului de productie. Facem intodeauna focul cu lemne de cea mai buna calitate pentru prepararea produselor noastre, tocmai spre a le conferi gustul de altadata, gustul pe care ti-l doresti dintotdeauna. Suntem pregatiti oricand sa-ti oferim un produs traditional. Respectam traditia noastra de preparare pentru ca stim sigur ca-ti va fi pe plac.


Pana si ambalarea, capsarea si etichetarea sunt procese realizate cu mare atentie, intotdeauna manual, tocmai pentru a duce mai departe traditia unui borcan cu dulceata, preparat exact asa cum ti-ai inchipui, exact asa cum il faceau stramosii tai, si de care erai intodeauna bucuros, mai presus de orice. Si pentru ca vrem sa stii mereu ca ceea ce cumperi este 100% natural, produs traditional in cazane speciale, la foc de lemn si cu atenta supraveghere, impachetat apoi cu grija, iti lasam la indemana si o galerie de imagini care te vor ajuta sa intelegi cum se fabrica produsele pe care le gasesti in magazinul nostru de produse traditionale.


Vezi video de prezentare