Ingrediente: macese, apa si zahar
Macesele sau tralala sunt acele fructe rosii de toamna folosite frecvent in medicina naturista, dar totodata si in gospodarie. Macesele sunt bogate in vitamine si minerale, dar si in substante active care imbunatatesc semnificativ starea de sanatate si previn numeroase boli.
Proprietăţile Măceşelor
- Întăreşte sistemul imunitar.
- Vitamizant, tonic, astringent, colagog, coleretic, vasodilatator arterial, antilitiazic, antiinflamator intestinal.
- Măreşte permeabilitatea şi elasticitatea capilarelor, acţionând pentru normalizarea circulaţiei periferice.
- Intervine favorabil în respiraţia tisulară, în reacţiile fermentative, în procesul de eliminare a toxinelor din corp.
- Stimulează contracţia vezicii biliare şi a căilor biliare, provocând golirea conţinutului lor.
- Impiedică formarea calculilor renali.
- Vindecă inflamaţiile.
- Completează necesarul de săruri al organismului.
Specificatii | |
Mod de ambalare | Borcan de 350gr |