Acest cozonac este diferit față de cel traditional, fiind dospit la rece, plin de umplutură de nucă și ciocolată și însiropat cu vinars.
Procesul de pregătire este unul complex, ce necesita mult timp și pași care nu sunt opționali.
Ingrediente: făină de grâu, ouă de țară, lapte, unt 82% grăsime, nucă, cacao neagră si vinars de cea mai bună calitate, zahăr, drojdie, mirodenii, sare.
După cum se poate vedea, are mai multă umplutură decât aluat! Vă asigur că e absolut fabulos și exact cum se specifica in rețetă, nu e cozonacul ăla de învelit în șervețel și mâncat din mână.
Acesta este lipicios ca o baclava și plin de cremă ca un tort bun cu nucă și ciocolată. Umplutura este una sănătoasă, din nucă măcinată, cacao neagră și puțin vinars de cea mai buna calitate, ouă de casă și zahăr.
PRODUS DISPONIBIL DOAL LA COMANDA
Specificatii | |
Mod de ambalare | Cozonac de 1400 - 1500 gr |